Πώς Να Βγεις Από Το FRIENDZONE! – Ο Μόνος Τρόπος! ΌΧΙ Μαλ@κίες!

Friendzone

Έχω να μπω στο Friendzone, πάνω από έξι χρόνια. Ξέρεις γιατί; Όχι επειδή είμαι ο πιο γαμάτος και με κάθε γυναίκα που γνωρίζω κάνω σεξ! Προφανώς πάντοτε θα υπάρχουν άπειρες γυναίκες που για τον δικό της λόγο η κάθε μία ξεχωριστά ΔΕΝ θα θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, όσο καλή μπαλίτσα και αν ξέρεις!

Γιατί όμως δεν έχω μπει εδώ και τόσα χρόνια στο Friendzone? Διότι αποτελεί μία κατάσταση την οποία εσύ ο ίδιος δημιουργείς. Εσύ ο ίδιος βάζεις τον εαυτό σου στο Friendzone γιατί φοβάσαι “μην χαλάσει αυτό που έχετε” ή μη τη χάσεις. Που σιγά τι έχετε δηλαδή. Θέλεις να τη πηδήξεις και επειδή φοβάσαι να φας άκυρο, το παίζεις φίλος της περιμένωντας την κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι σεξυ! Δεν ειναι κολλακευτικό για μια γυναίκα και το καταλαβαίνει σε δευτερόλεπτα!

Στο Friendzone συνοπτικά θα λέγαμε ότι μπαίνεις μονάχα σε κατάσταση έλλειψης αφθονίας και γνώσεων μπαλίτσας. Γιατί φοβάσαι ΜΗΝ τη χάσεις και πιστεύεις ότι ΔΕΝ θα μπορέσεις ποτέ ξανά στη ζωή σου να γνωρίσεις μια τέτοια γυναίκα …

Θεε μου … αηδία … ΞΥΠΝΑ! Από όλο τον πληθυσμό της γης, εσύ σκάλωσες σε αυτή τη μία με την οποία δεν ξέρεις ΚΑΝ εάν το σεξ θα είναι ωραίο. Και αυτό είναι το πιο επιφανειακό κομμάτι μιας σχέσης. χαχαχα … για φαντάσου!

Δες το βίντεο για να ΜΗΝ ξαναμπείς ποτέ σε αυτή τη φριχτή κατάσταση!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.