Πώς Να Γνωρίζεις Γυναίκες Χωρίς Να Είσαι Creepy: Θα Βρεις Κοπέλα. (Ειδικά Για Ντροπαλούς)

πως να γνωρισζεις κοπελα .. 1 .jpeg

Η πιο συνηθισμένη αντίδραση των κολλητών σου όταν ξεκινάς Μπαλίτσα είναι να σε αποδοκιμάσουν, να σου πουν πως  είναι creepy και awkward να μιλάς σε μια άγνωστη κοπέλα. Είναι όντως δύσκολο αλλά δεν είναι creepy αλλά υπέροχο αφού δίνεις την ευκαιρία και στους δυο σας να γνωριστείτε και ίσως να ξαναβρεθείτε. Αντί για αυτό η κοινωνία σου δίνει εναλλακτικές που πάμε να τις δούμε στην συνέχεια.

Η πρώτη επιλογή είναι οι κοινές παρέες, όμως είναι στα αλήθεια επιλογή; Μάλλον είναι το λιγότερο κακό, η μέγιστη ικανοποίηση με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια ή αλλιώς το περιβόητο comfort zone.

Η δεύτερη είναι η σχολή και η δουλειά. Πέρα όμως από το ότι αυτές είναι περιορισμένες επιλογές, θα αισθάνεσαι πολύ άβολα όταν χωρίσεις με την κοπέλα σου και θα πρέπει να την βλέπεις συνέχεια. Συγκεκριμένα σε κάποιους χώρους εργασίας, υπάρχει ακόμα και πολιτική που το απαγορεύει .

Η τρίτη επιλογή είναι τα κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram, tinder). Ο μόνος τρόπος για να πετύχει είναι να είσαι ήδη διάσημος… ή γυναίκα. Η επιλογή αυτή είναι πραγματικά creepy και περνάει το μήνυμα πως δεν έχεις ζωή .

 

Αν βαρέθηκες να περιμένεις την τέλεια στιγμή, τον τέλειο κοινωνικό κύκλο ή να κάνεις swipe right, η Μπαλίτσα είναι εδώ για εσένα. Ήρθε η ώρα να σου πω την δική μου άποψη, την άποψη της Μπαλίτσας. Η οποία περιλαμβάνει να βγεις έξω σε μαγαζιά, στο δρόμο, στην παραλία,  σε καφετέριες, στο λεωφορείο, στο σούπερ μάρκετ, οπουδήποτε. Οπουδήποτε δεις μια κοπέλα που σου αρέσει. Αν μια αλληλεπίδραση δεν πάει καλά, δεν πειράζει, πας στην επόμενη.

Στην Μπαλίτσα παίρνεις την ζωή στα χέρια σου, βγαίνεις από το comfort zone σου, δημιουργείς εσύ επιλογές και την τέλεια στιγμή. Αυτό που πρακτικά σου ζητάω είναι να βγεις εκεί έξω και να αναδείξεις τις όμορφες πτυχές του χαρακτήρα σου γιατί γι’αυτό σε θέλουν οι γυναίκες.

Για τον χαρακτήρα σου και όχι για τα χρήματά σου ή την δουλειά σου.

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.