Μένετε Σπίτι Και Βλέπετε Ταινιούλες Και Κοιμάστε? Μην Γίνεις Couch Potato Couple!

couch couple pottato 2

Στο βίντεο μιλάω για το πρότυπο του άντρα που είναι alpha male , γυμνασμένος , επίκεντρο , κοινωνικός , σπουδάζει σε μια πολύ καλή σχολή , οι γυναίκες ενδιαφέρονται για αυτόν και εκείνος παρτάρει συνέχεια .

Κάποτε όμως γνωρίζει μια γυναίκα και ενώ θα μπορούσε να είχε και άλλες εκείνος θέλει μόνο αυτήν και να ξοδεύει υπερβολικά πολύ χρόνο μαζί της .

Αν και όλο αυτό φαίνεται πολύ ωραίο και ρομαντικό ο πρωταγωνιστής της ιστορίας δεν σταματάει εκεί . Αρχίζει να ζει μια ρουτίνα στην οποία μοναδικός σκοπός είναι να περνάει χρόνο με την κοπέλα του. Πλέον η καθημερινότητα του είναι η σχολή , οι ταινίες μαζί με την κοπέλα του και το μονότονο  πια σεξ μαζί της .

Όμως δεν είναι όμως το ίδιο και για τους δύο .

  • Αν είσαι ΑΝΤΡΑΣ πέφτεις στην παγίδα να ζεις την ζωή της κοπέλας σου . Δεν ζεις κάτι νέο  , φίλοι σου πια γίνονται οι φίλοι της κοπέλας σου. Φίλε άντρα δεν είσαι πιστός απλά δεν έχεις να γαμήσεις .

 

Ξέρεις όμως ποια είναι η διαφορά σας..

 

  • Η ΚΟΠΕΛΑ σου αν θέλει να βρει γκόμενο αρκεί να είναι παθητική . Αρκεί να βγει έξω και να κρατάει το ποτό της . Αλλά ακόμα και στο σπίτι της να είναι αν χρησιμοποιεί το instagram , facebook , tinder θα έχει την ανάλογη και ίσως περισσότερη προσοχή .

 

Εσύ πάλι καμιά αν είσαι έξω δεν θα σε προσεγγίσει . Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να κάνεις την πρώτη κίνηση , να φλερτάρεις και να προσαρμοστείς .

 

Γιατί γίνεται όμως αυτό ;

 

Είναι το αγαπημένο παιχνίδι των γυναικών και ονομάζεται << δαμάζω το alpha male >> . Στην αρχή της άρεσες γιατί ήσουν όλα αυτά που ανέφερα στην αρχή . Λόγω ζήλιας και κτητικότητας όμως θέλει να σε περιορίσει και να σε αλλάξει . Όταν σε αλλάξει το παιχνίδι πια τελείωσε και σου λέει δεν ήσουν όπως σε γνώρισα, θέλω να χωρίσουμε .

 

Τα ίδια μπορεί να κάνει και ο άντρας αλλά η κοπέλα σου την επόμενη μέρα μπορεί να σε αντικαταστήσει . Ενώ εσένα θα σου πάρει πολλούς μήνες .

 

Βγες από το comfort zone σου και άρχισε να ζεις .

Μην ξεχνάς πως μια υγιής σχάση ξεκινά από κατάσταση αφθονίας και όχι ανάγκης ή ανασφάλειας ..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.