Πώς Να Μην Είσαι Needy! – Αγάπα Τον Εαυτό Σου: Αφθονία, Περιπέτεια, Δράση, Σκληρή Δουλειά!

Πώς Να Μην Είσαι Needy! - Αγάπα Τον Εαυτό Σου_ Αφθονία, Περιπέτεια, Δράση, Σκληρή Δουλειά! αρθρο 4 .jpeg

 

Όχι απλά δεν μπορείς να συγκρίνεις το επίπεδο αφθονίας που έχεις με μια όμορφη γυναίκα αλλά δεν έχεις καν αφθονία . Είμαστε βιολογικά φτιαγμένοι για να έχουμε λιγότερη αφθονία από τις γυναίκες , δεν είναι κακό , αποδέξου το .

Η αφθονία είναι πολύ σημαντική στην ζωή σου και επηρεάζει τις αποφάσεις σου , επηρεάζει το πόσο ειλικρινής είσαι με τον εαυτό σου και το πόσο καθαρά βλέπεις τα πράγματα . Να θυμάσαι μια υγιής σχέση ξεκινά από κατάσταση αφθονίας και όχι από κατάστασης έλλειψης ή ανάγκης . Πρέπει οι δύο άνθρωποι που γνωρίζονται να περνάνε ήδη πολύ καλά με τον εαυτό τους και όταν γνωρίζονται να περνάνε ακόμα καλύτερα με τον εαυτό τους .

Πάμε να δούμε κάποιες αλήθειες :

  • Οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ έχουν συνηθίσει να έχουν αφθονία από πολύ μικρή ηλικία . Η κοπέλα πάντοτε από μικρή ηλικία διάλεγε την καλύτερη δυνατή επιλογή και είναι και αυτό που αν μπορούσες θα έκανες και εσύ .
  • Οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ νομίζουν ότι και οι άντρες όπως αντίστοιχα και αυτές έχουν αφθονία όμως αυτό δεν ισχύει και πρέπει να το καταλάβουμε . Δεν είναι τυχαίο πως δεν θα ακούσεις έναν άντρα να λέει ποτέ τις φράσεις όπως : είμαι μπερδεμένος , είμαι σε μια περίεργη φάση .  Δεν τα λέει αυτά και δεν θα τα πει γιατί η εναλλακτική του είναι να μην κάνει σεξ και να μείνει μόνος για ένα σεβαστό διάστημα όποτε θα συμβιβαστεί άσχετα με το τι νιώθει .
  • Οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ έχουν αφθονία και έχουν μάθει να το χειρίζονται υπέρ τους . Είναι πολύ εγωιστικός αυτός ο τρόπος σκέψης που έχουν γιατί γνωρίζουν πως μπορούν να σε αντικαταστήσουν άμεσα .
  • Η κοινωνία μας έχει πείσει πως οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν το σεξ αλλά αντί αυτού το κάνουν για κάποιο δόλιο σκοπό . Όμως αυτό δεν ισχύει η αλήθεια είναι πως η κοινωνική πίεση έχει συμβάλει σε αυτό το ψέμα . Οι γυναίκες απολαμβάνουν πολύ περισσότερο το σεξ από έναν άνδρα και σκέψου τους ήχους που βγάζουν κατά την διάρκεια και την ένταση με την οποία το νιώθουν .

 

Πάμε όμως τώρα να δούμε πως είναι να έχεις αφθονία .

Σκέψου ότι σε διάστημα δεκαπέντε ημερών βγαίνεις με τρία αστεράκια και ένα από αυτά σου απαιτεί μονογαμική σχέση , τότε εσύ θα έχεις την άνεση να της πεις πως περάσατε καλά και χάρηκες για την γνωριμία ή να δεχθείς να είσαι μονογαμικά μαζί της επειδή όμως πραγματικά θες .

 

Πάμε να δούμε πως όμως  δημιουργεί ένας άντρας την αφθονία .

Σε αντίθεση με την γυναίκα που μπορεί να είναι απαθής ο άντρας πρέπει να είναι κοινωνικός , να βγαίνει έξω , να γνωρίζει κόσμο , να βγαίνει με τους κολλητούς του ,  να γνωρίζει κοπέλες με τις οποίες θα κάνει χαβαλέ , να αναπτύσσει τις κοινωνικές του ικανότητες . Θα πρέπει να αισθάνεται δυνατός , να είναι ανεξάρτητος και να νιώθει καλά με τον εαυτό του .

Neediness is caused by lack of abundance για αυτό πάρε τον κώλο από την καρέκλα , βγες έξω και δημιούργησε αφθονία .

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.