Το 3% Των Ανδρών Κάνει ΣΕΞ Με Το 95% Των Γυναικών! – Η Σοκαριστική Αλήθεια…

Download αρθρο 5

 1. Το Μέγα λάθος της κοινωνίας .
 • Η κοινωνία σε μαθαίνει από μικρό , να βγάζεις τον σκασμό να μην αντιδράς και να ακολουθείς ένα συγκεκριμένο μοτίβο ζωής .
 • Ήσουν πάντα <<σωστός>> και έκανες αυτό που πρέπει όμως δεν έκανες αυτό , απλά δεν δημιούργησες εμπειρίες και δεν έζησες έντονα .
 • Η κοινωνία περνάει το μήνυμα : συνέχισε να δουλεύεις και οι γυναίκες για κάποιο λόγο θα έρθουν μαγικά από πίσω σου .

 

 1. Ένα άλλο ψέμα της κοινωνίας .

 • Το άλλο ψέμα που λέει η γυναίκα στις λιγότερο εμφανίσιμες γυναίκες είναι πως μονάχα η εσωτερική εμφάνιση μετράει και αν ένας άντρας κοιτάξει την εξωτερική είναι ρηχός και μαλ@κας .
 • Όμως θα σε ρωτήσω το εξής : είμαι μαλ@κας που το DNA μου είναι προγραμματισμένο ( στόχος του είναι να αποκτήσει τους καλύτερους δυνατούς απογόνους ) έτσι ώστε να μου αρέσει να κοιτάω τα πιο ελκυστικά στήθη και τους πιο ελκυστικούς κώλους ??

 

 1. Μπαλίτσα και αντικειμενοποίηση .
 • Λένε πως η μπαλίτσα προκαλεί την αντικειμενοποίηση των γυναικών και είναι αλήθεια . Όμως την μεγαλύτερη αντικειμενοποίηση των γυναικών αλλά και των αντρών την κάνει η κοινωνία . Πάρε παράδειγμα μια διαφήμιση στην οποία θα διαλέξουν τις πιο όμορφες κοπέλες . Αντικειμενοποίηση συμβαίνει παντού και περισσότερο στις επιχειρήσεις .

 

 1. Το 3% κάνει σεξ με το 95% των γυναικών .

Όσο αφορά την μπαλίτσα υπάρχει ένα 3% το οποίο γνωρίζει πως να φλερτάρει και είναι καλοί σε αυτό . Υπάρχει ένα 7% που είναι μέτριο , ένα 30% που δεν ενδιαφέρεται όμως το υπόλοιπο 60% είναι κακό .

 1. Γιατί αποτυγχάνει η πλειοψηφία των ανδρών .

Γιατί το ενδιαφέρον που έδειξαν είναι ελάχιστο και με βαρετό τρόπο , το πολύ 5 λεπτά και επειδή δεν εξέλαβαν την αντίστοιχη προσοχή τα παράτησαν και έφυγαν κατευθείαν .

Θα σου πως όμως εδώ και την δική μου άποψη όσο αφορά αυτό η οποία είναι πως φρόντισε την επόμενη φορά που θα μιλήσεις σε μια γυναίκα να χαλαρώσεις και  να μην μετατρέψεις την συζήτηση σε μια βαρετή συνέντευξη αλλά βάλε την γυναίκα να επενδύσει σε αυτό . Ένα ακόμα λάθος των αντρών είναι πως νομίζουμε πως μονάχα εμείς νιώθουμε αμηχανία όταν μιλάμε σε μια γυναίκα .

 

 1. Γιατί το ο 3% των ανδρών πηδάει το 95% των γυναικών .

Θες απόδειξη ? Σκέψου το εξής : πόσους φίλους έχεις που μένουν με την ίδια κοπέλα όχι επειδή την αγαπούν και περνούν όμορφα μαζί της αλλά γιατί φοβούνται μην την χάσουν , πόσους φίλους έχεις που μένουν μέσα Παρασκευή βράδυ και παίζουν βιντεοπαιχνίδια , πόσους φίλους έχεις που βγαίνουν έξω το βράδυ και έχουν το σοβαρό ύφος που δεν σπάει και δεν χαμογελάνε και όταν  μιλούν σε μία κοπέλα κατά βάση την προσβάλλουν και μετά την βρίζουν στην παρέα τους .

Και τώρα από την άλλη πλευρά οι άντρες οι οποίοι έχουν αφθονία στην ζωή τους , αρκετές γυναίκες , ξέρουν πως να φερθούν σε μια γυναίκα παρουσιάζονται από την κοινωνία ως μαλ@κες , αλήτες , players , που θα σε πληγώσουν .

 

 1. Γιατί τα πηγαίνουμε τόσο χάλια ως κοινωνία .

Σαν άνθρωποι πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση είναι αυτή που μας περιορίζει και ενώ είμαστε απόλυτα ελεύθεροι δεν κάνουμε απολύτως τίποτα . Ο κόσμος δεν διαβάζει  βιβλία όχι επειδή του απαγορεύουν να διαβάσει βιβλία αλλά επειδή βαριέται να διαβάσει βιβλία ή οτιδήποτε άλλο και θέλει την μασημένη τροφή. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από άχρηστες πληροφορίες ή τραγικά γεγονότα τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε ακόμα καλύτερα που δεν βγαίνουμε από το comfort zone μας .

Και χρειαζόμαστε πια μεγαλύτερο κίνητρο για να βγούμε και θέλουμε να βγούμε για να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας , θέλουμε να φύγουμε από την σκέψη μας .

Διεκδικείτε την ζωή σας και καλή τύχη .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.