Ζηλεύεις και Κράζεις τους Άλλους Άνδρες??? Μάθε γιατί … ΔΕΝ πρέπει!

αρθρο 6

Οι άντρες ασυνείδητα αισθάνονται ζήλια προς τους άντρες που υπερτερούν έναντι αυτών σε κάθε τομέα  . Ειδικά όμως στον ερωτικό , οικονομικό και εμφανισιακό τομέα . Καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι αρκετά κουραστικό και ανταγωνιστικό να βλέπεις μια διασημότητα ή ένα μοντέλο άντρα ή έναν επιχειρηματία να έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι σου και να ελκύει τις γυναίκες σχετικά άκοπα .

Δεν είναι κακό να παρατηρείς αυτούς τους άντρες όμως είναι αντιπαραγωγικό για εσένα αν απλά τους κοιτάς ζηλεύοντας τους  χωρίς να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις την δική σου καθημερινότητα και τρόπο ζωής .

  • Η γυναίκα χρησιμοποιεί την ζήλια εις βάρος άλλων γυναικών για να μπορέσει να << επιβιώσει >> .
  • Αντίθετα τον άντρα όχι μόνο δεν τον ωφελεί αν μείνει μονάχα σε αυτήν αλλά δεν είναι και ελκυστικό χαρακτηριστικό , ίσως μάλιστα από τα πιο απωθητικά .

Όμως η πιο αντικειμενική αλήθεια είναι πως η ζήλια δημιουργείται από τις ανασφάλειες που νιώθουμε άσχετα με το αν είμαστε άντρες ή γυναίκες .

  • Οι άντρες στο dna τους νιώθουν την ανάγκη να κατακτούν στόχους και να ξεπερνούν τα όρια τους. Συνδέοντας το με το παρελθόν μας θυμίζει τους κατακτητές και τολμηρούς άντρες . Αυτά τα στοιχεία είναι ελκυστικά φυσικά
  • Οι γυναίκες από την άλλη θέλουν να νιώθουν πως είναι ανέμελες ,  όμορφες και ξεχωριστές  .

Οι γυναίκες δεν ελκύονται μονάχα από την εξωτερική εμφάνιση και τα χρήματα αλλά και από άλλα χαρακτηριστικά όπως η αυτοπεποίθηση , η ευφυΐα , το χιούμορ , η κοινωνική αντίληψη που μπορεί να έχεις και πολλά άλλα . Και αυτό που σου ζητάω είναι να μην είσαι μονόπλευρος , ακόμα και αν έχεις κάποιο από αυτά ή άλλα χαρακτηριστικά εξελίξου και στα υπόλοιπα .

Σταμάτα να συγκρίνεσαι και να θέλεις να γίνεις κάποιος άλλος . Αντί αυτού βελτίωσε τον εαυτό σου γιατί ενδεχομένως είσαι τυχερός και ακόμα μπορείς . Δεν ξέρεις αν θα μπορείς αύριο όπως επίσης ξέρεις ότι δεν μπορούν όλοι λόγω υγείας ή και άλλων σοβαρών προβλημάτων . Σταμάτα να ζεις την ζωή των άλλων , των γονιών σου και αυτήν που θέλει η κοινωνία .

 

Διεκδικήστε την ζωή σας και καλή τύχη .

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.