fbpx

MPALITSA HOTSEAT

Επικοινωνιακές Δεξιότητες Που Θα Σε ΣΟΚΑΡΟΥΝ...

Το ΜΥΣΤΙΚΟ Σεμινάριο Που Θα Εκτοξεύσει Τις Κοινωνικές Σου Δεξιότητες!

Το 2021 έβγαινα καθημερινά για Μπαλίτσα (ΝΑΙ ακόμα και σε περιόδους lockdown) με σκοπό να ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΩ όλες μου τις αλληλεπιδράσεις!

Τα βίντεο αυτά ονομάζονται INFIELD και θα τα αναλύσουμε λεπτό προς λεπτό σε ένα ΓΕΜΑΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τον MPLAnestis και MPLNikolas που θα σε βάλουν σε σκέψεις και θα σου διδάξουν το σωστό mindset της μπαλίτσας

Θα υπάρξει εκτενές Q&A στο οποίο θα απαντήσουμε ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ τις ερωτήσεις του κοινού

Και τέλος, όλοι μαζί θα κάνουμε ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ που θα βελτιώσουν ΑΜΕΣΑ τις κοινωνικές σου δεξιότητες σε ΑΚΡΑΙΟ επίπεδο

Γίνε Μέλος Του Κινήματος Της Μπαλίτσας:

Video Trailer που θα παίζει τα καλύτερα σημεία από Σεμινάρια που έχω κάνει ήδη... να δείχνει τον κόσμο...τον χαμό... τον ενθουσιασμό! ** ίσως και σε MUTE και να παίζουν και μερικά κομμάτια έτσι γρήγορα κοψίματα από Infields. Θα είναι ένα μονόλεπτο βίντεο... ή κάτι σαν gif που θα φορτώνει αυτόματα... (σαν του Bootcamp με τον κίτρινο κεραυνό, απλά χωρίς κεραυνό :-P)

Ημερομηνιες και λεπτομέρειες σεμιναρίου:

Επιτέλους!
Τα Σεμινάρια Επέστρεψαν!

Όλοι μας περιμέναμε αυτή τη στιγμή…και τώρα είμαστε και πάλι πίσω!

Τα τελευταία δύο χρόνια είχα ένα μεγάλο όνειρο… Να δημιουργήσω ένα μυστικό σεμινάριο, στο οποίο θα μπορώ να δείξω λεπτομερώς τις προσεγγίσεις μου. Θέλω να σου πέσει το σαγόνι από αυτά που θα δεις να συμβαίνουν…Και το καλύτερο; Μπορείς να τα κάνεις κι εσύ! Σου λείπει μονάχα η σωστή καθοδήγηση, η αποτελεσματική μέθοδος και η επανάληψη… Μην ανησυχείς… Είμαι εδώ για εσένα… Άστο πάνω μου 😉

Από το 2015 και μετά…έχω κάνει τεράστιο άλμα προσωπικής βελτίωσης στη ζωή μου και επιτέλους έχω την ευκαιρία να το δείξω προς τα έξω, αναλύοντας και διδάσκοντας λεπτό προς λεπτό τις προσεγγίσεις μου!

Αποφάσισα λοιπόν να διοργανώσω το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ Σεμινάριο Ανάπτυξης Κοινωνικών Δεξιοτήτων που έγινε ποτέ!

  • Καλύτερα Social Skills
  • Ανάπτυξη Αληθινής Αυτοπεποίθησης
  • Καλύτερες Ρομαντικές και Επαγγελματικές Σχέσεις

Έχω βοηθήσει χιλιάδες άνδρες να ξεπεράσουν κρίσιμα προβλήματα που κρατούσαν πίσω την ερωτική τους ζωή, την επαγγελματική τους επιτυχία και την ψυχική τους ηρεμία. 

Περιοριστικές πεποιθήσεις, έλλειψη αυτοπεποίθησης, προσωπικές ανασφάλειες, προβλήματα στις σχέσεις, κολλήματα στο φλερτ, οτιδήποτε και αν είναι αυτό…έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να το αλλάξουν προς το καλύτερο.

Εάν είσαι έτοιμος να περάσεις υπέροχα, να σου πέσει το σαγόνι, να αλλάξεις το mindset σου και να διασκεδάσεις μέσα από τη καρδιά σου…

Αυτή είναι η ευκαιρία σου να μάθεις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από εμένα. Μην χάνεις χρόνο τσεκάροντας τις λεπτομέριες…

Κλείσε τη θέση σου παρακάτω, και ανυπομονώ να σε δω εκεί!

Ποιος Είναι! MPLAnestis

O MPLAnestis έχει αφιερώσει τη ζωή του βοηθώντας ανθρώπους να βελτιώσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, λύνοντας προβλήματα επικοινωνίας τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα της ζωής τους.

Ο MPLAnestis πάει κόντρα στη mainstream κοινωνία, διδάσκοντας αληθινές κοινωνικές δεξιότητες που πιάνουν στον πραγματικό κόσμο του σήμερα. Είναι ένας Coach που βγαίνει καθημερινά, λαμβάνει δράση και τεστάρει τις θεωρίες του ξανά και ξανά, με σκοπό να ανακαλύπτει διαρκώς νέες πρωτοποριακές μεθόδους αποτελεσματικών κοινωνικών δεξιοτήτων.

Από το 2017 έχει βοηθήσει χιλιάδες άνδρες μέσω Σεμιναρίων, Online Mentoring Εκπαίδευσης, Προσωπικών 1-on-1 Προγραμμάτων, και home-study Courses.

Αυτή τη στιγμή αφιερώνει τον χρόνο του μοιράζοντας δωρεάν υλικό στα Social Media, πραγματοποιώντας 5-ήμερα Bootcamp Ζωντανής εκπαίδευσης μαθητών απο κοντά, ενώ παράλληλα διδάσκει και καθοδηγεί μαθητές από κάθε σημείο του κόσμου μέσω του Online Mentoring 12 Εβδομάδων. 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ:

Έτοιμος Για Το Νέο Κεφάλαιο Της Ζωής Σου?

Λοιπόν… Κοίτα Πως Έχει… Η Αλλαγή Στη Ζωή Δεν Έρχεται Εάν Δεν Επενδύσεις Στον Εαυτό Σου…
Εάν Δεν Λάβεις Δράση… 

Μπορείς Να Συνεχίσεις Να Κάνεις Αυτό Που Κάνεις Καθημερινά… Και Να Ευελπιστείς Πως Θα Έχεις Διαφορετικά Αποτελέσματα…

Καλή Τύχη Με Το 2022...

… ή Μπορείς Να Σηκωθείς Από Τον Καναπέ, Να Βγεις Έξω Από Το Σπίτι Σου, Να Γλυτώσεις 5, 7, 10 Χρόνια Επίπονης Μάθησης Από Τη Ζωή Σου Και Να Φτάσεις Πιο Γρήγορα Στα Αποτελέσματα Που Θέλεις Να Έχεις Στην Ερωτική Σου Ζωή Με Τις Γυναίκες…

Το Μόνο Που Έχεις Να Κάνεις Είναι Να Αρπάξεις Αυτή Τη Μοναδική Ευκαιρία Και Να Μάθεις Να Φλερτάρεις Αποτελεσματικά ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Από Τον MPLAnestis…

Λόγω Covid Περιορισμών Οι Θέσεις Του Σεμιναρίου Θα Είναι Περιορισμένες…

Σημείωση: Το να ακούς και να βλέπεις από κοντά τον MPLAnestis να μιλάει, είναι μία ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική εμπειρία από το να βλέπεις απλώς ένα βίντεο. Θα ΝΙΩΣΕΙΣ την ξεχωριστή ενέργεια, θα ακούσεις την τονικότητα της φωνής, και θα δεις τη γλώσσα σώματος από ΚΟΝΤΑ – έπειτα μπορείς να πάρεις αυτά τα στοιχεία και να τα προσαρμόσεις στη δική σου προσωπικότητα, ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ το επίπεδο των κοινωνικών σου δεξιοτήτων στα ύψη!

Έλα στο Mpalitsa Hotseat! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα… Θα είναι η καλύτερη επένδυση που έκανες ποτέ στη ζωή σου, καθώς επίσης και μία ΑΞΕΧΑΣΤΗ εμπειρία που θα σε οδηγήσει σε αμέτρητες τρελές περιπέτειες.

Μην Περιμένεις Για Να Κλείσεις Τη Θέση Σου!