fbpx

Η Ζωή Που Θέλεις Να Έχεις, Η Σχέση Που Θέλεις… Η Οικογένεια Που Θέλεις Να Δημιουργήσεις, Εξαρτώνται Από Τη Γυναίκα Που Θα Επιλέξεις…

MPALITSA SECRET METHOD

Μπες Τώρα Στο Challenge Με Την Προνομιακή Τιμή Των (Μόλις) 100 €

Η Γυναίκα Της Ζωής Σου Είναι

Μόλις Μία Προσέγγιση Μακριά

Από: MPLAnestis

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει αυτή η “Προσέγγιση”;

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός…

Κάποιοι μπορεί να νιώθουν εγκλωβισμένοι σε μία σχέση που δεν πάει καλά. Έχουν σκεφτεί να χωρίσουν αλλά φοβούνται ότι δεν θα βρουν άλλη γυναίκα ή πως θα είναι μόνοι τους για μήνες και αυτό τους κρατάει αιχμάλωτους σε μία μέτρια σχέση.

Άλλοι είναι “ελεύθεροι” δίχως κάποιο κοινωνικό κύκλο και χωρίς αφθονία επιλογών από γυναίκες στη ζωή τους…

Άλλοι ψάχνουν να βρουν τη γυναίκα που θα κάνει τη καρδιά τους να χτυπήσει δυνατά, θα την παντρευτούν και θα κάνουν οικογένεια μαζί της.

Άλλοι θέλουν απλώς να “περάσουν καλά” και να αυξήσουν τις ερωτικές τους εμπειρίες. Να φτιάξουν αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν για μια ζωή και όταν κοιτάνε πίσω να χαμογελούν πονηρά…

Όποιος και να είναι ο λόγος ένα πράγμα είναι σίγουρο…

Η λύση βρίσκεται στο να μάθεις να προσεγγίζεις σωστά και αποτελεσματικά.

Προτού μοιραστώ μαζί σου τον στόχο αυτού του Challenge…

Επίτρεψε μου να σου κάνω μερικές ερωτήσεις:

Παρακαλώ Βάλε Ένα Tick Σε Όλες Τις Ερωτήσεις Όπου Η Απάντηση Σου Είναι ΝΑΙ!

Εάν Επέλεξες Έστω Και ΕΝΑ Από Τα Παραπάνω Κουτάκια, Τότε Θα Ήθελα Να Σε Προσκαλέσω Να Μπεις Στο “Mpalitsa Secret Method” Challenge Και Να Αλλάξω Την Ερωτική Σου Ζωή Για Πάντα!

Λοιπόν, Κοίτα Πώς Θα
Τρέξει Το Challenge…

Το challenge κοστίζει €100 για να μπεις. Το ποσό αυτό καλύπτει τα έξοδα του υλικού, αλλά και του Feedback που θα σου δοθεί από τον Accountability Coach τόσο στη μέση αλλά και στο τέλος του challenge (περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό παρακάτω).

Για το Mpalitsa Secret Method Challenge, θα μπορούσαμε άνετα να χρεώσουμε €1000…

Ίσως και €2000, ή περισσότερα, αλλά…

Πληρώνεις Μόνο €100!

Αμέσως Μετά, Ως Αντάλλαγμα Για Τη Μικρή Αυτή Επένδυση Των €100, Παίρνεις Όλα Αυτά!

Total Value: €4,296

ΜΟΝΟ: €100

Εάν θέλεις να βγεις ραντεβού με μία γυναίκα που σου αρέσει πολύ και να εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή, τότε σου δίνω τη παρακάτω αποστολή…

Χρειάζεσαι Περισσότερες Πληροφορίες Πριν Πάρεις Την Απόφαση Σου…;

Επίτρεψε Μου Να Σου Αναλύσω Όλα Τα Επικά Εργαλεία Που Θα Αποκτήσεις Μόλις Μπεις Στο Challenge Σήμερα!

Το πρώτο πράγμα στο οποίο θα έχεις πρόσβαση είναι το…

‘Mpalitsa Secret Method’

CHALLENGE…

Διοργανώνεται Από Τον Head Coach MPLAnestis Και Την Εξειδικευμένη Ομάδα Του.

To challenge αυτό είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σε βοηθήσει ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ να γνωρίσεις και να βγεις ραντεβού με μία άγνωστη γυναίκα που σου αρέσει σε μόλις 30 ημέρες…

ΒΗΜΑ #1

“Τα Μυστικά”

Κάθε ημέρα θα λαμβάνεις και μία νέα αποστολή από τον MPLAnestis.

Τα βίντεο αυτά θα είναι μικρής διάρκειας από 5 εως 10 λεπτά και θα σου δίνουν για κάθε ημέρα το μυστικό αλλά και την αποστολή που θα χρειαστεί να εφαρμόσεις από την Μέθοδο Της Μπαλίτσας.

ΒΗΜΑ #2

“Η Δράση”

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποστολής, θα πρέπει να λάβεις άμεσα δράση και να ολοκληρώσεις την αποστολή που θα δοθεί το πολύ σε 24 ώρες.

Θα υπάρχουν βίντεο που θα δείχνουν εμένα προσωπικά να εκτελώ τις αποστολές (Infield Videos) με σκοπό να σε καθοδηγήσουν ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ για κάθε αποστολή.

Οι αποστολές που θα δοθούν, χρειάζονται περίπου 30 – 60 λεπτά την ημέρα για να ολοκληρωθούν.

ΒΗΜΑ #3

“Η Καθοδήγηση”

Δεν παίρνεις μονάχα 30 Ημέρες καθημερινού video coaching και accountability…

Θα αποκτήσεις δύο κλήσεις με τον Accountability Coach της ομάδας. Μία τη 15η και μία τη 30η ημέρα του προγράμματος.

Αυτή Είναι Η Αποστολή Σου,

(Εάν Επιλέξεις Να Αποδεχτείς Το Challenge…)

To Challenge Είναι Να ΛΑΒΕΙΣ ΔΡΑΣΗ Και Να Ολοκληρώσεις Τις Αποστολές Που Θα Σου Δοθούν,

Κάθε Ημέρα Για 30 Ημέρες

Ναι θα πρέπει να κάνεις κάποια προετοιμασία…

Ναι, θα έχεις ασκήσεις “για το σπίτι”…

Αλλά κάθε ημέρα θα κάνεις βήματα μπροστά, ολοένα και πιο κοντά στο να γνωρίσεις και να βγεις ραντεβού με μία γυναίκα που σου αρέσει!

Η μόνη ερώτηση μας για εσένα είναι…

Έχεις Αυτό Που Χρειάζεται;

Τη στιγμή που θα τελειώσει το Challenge, θα έχεις γνωρίσει ΓΥΝΑΙΚΕΣ και θα έχεις βγει ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Όχι μόνο θα σε βοηθήσουμε να βγεις έξω και να γνωρίσεις άγνωστες γυναίκες που σου αρέσουν, αλλά θα σου δώσουμε τον λεπτομερή χάρτη επιτυχίας με τις γυναίκες, ώστε ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ να βγεις ΡΑΝΤΕΒΟΥ μαζί τους μέχρι το τέλος του Challenge!

Θα είσαι έτοιμος να βγεις έξω στον κόσμο, να ξεκινήσεις να λαμβάνεις δράση, να γνωρίζεις γυναίκες που πραγματικά σου αρέσουν εκτοξεύοντας την ερωτική σου ζωή αλλά και τις εμπειρίες που θα βιώσεις ως άνδρας…ξανά και ξανά!

Είσαι έτοιμος να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή για παντα;

Εάν ΝΑΙ…

Απόκτησε Τα Παρακάτω ΕΠΙΚΑ Bonuses…

Μόλις Γραφτείς Στο
“Mpalitsa Secret Method”
Challenge Σήμερα…

Bonus #1

Recorded - Ομαδικές Κλήσεις Με MPL Coaches

(€497 Value)

Πρόσφατα ρώτησα 50 από τους μαθητές μας στο VIP πρόγραμμά μας, το Mentoring 12 εβδομάδων, σχετικά με το τι ήταν αυτό που τους άρεσε περισσότερο στη συνεργασία μας.

Ήταν τα ξεχωριστά βίντεο που έλαβαν για 3 μήνες;

Ήταν μήπως οι αποστολές;

Οι ασκήσεις και το Feedback;

Οι νέες φιλίες που έκαναν μέσα από το Mentoring;

Κατά συντριπτική πλειοψηφία έλαβα την παρακάτω απάντηση που με άφησε άφωνο…

Αυτό που τους άρεσε περισσότερο κατά τη διάρκεια Mentoring, ήταν οι κλήσεις!!

Οι ομαδικές κλήσεις που είχαμε κάθε εβδομάδα. Διάρκειας από 3 ώρες έως και 5 ώρες ορισμένες φορές. Ναι… βλέπεις αν ξεκινήσω να μιλάω και να αναλύω ένα θέμα που με αγγίζει…δεν σταματάω ποτέ…

Και αφού ρώτησα το “ΓΙΑΤΙ”… τότε κατάλαβα ότι ο λόγος που οι μαθητές μας λατρεύουν τις ομαδικές κλήσεις, είναι γιατί νιώθουν κομμάτι μιας κοινότητας που προσπαθεί να πετύχει τους ίδιους στόχους.

Ενώ όλη την ημέρα νιώθουν περίεργοι και πως μόνο αυτοί προσπαθούν να μάθουν να φλερτάρουν και να παίξουν μπαλίτσα…ξαφνικά για μερικές ώρες…βρίσκονται σε ένα περιβάλλον όπου νιώθουν εντάξει με τον εαυτό τους. Μπορούν να συζητήσουν ανοιχτά και να εκφράσουν τον οποιοδήποτε προβληματισμό έχουν, δίχως να ακούσουν mainstream κοινωνική κριτική.

Παράλληλα μέσα από τις ομαδικές κλήσεις, ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να ακούσει απορίες που δεν είχε αναλογιστεί ποτέ. Όταν σε μια ομαδική κλήση υπάρχουν 10 άτομα, θα ακούσεις εννέα διαφορετικές απορίες που μπορεί να μην σου πέρασαν ποτέ από το μυαλό. Θα ακούσεις προβληματισμούς από μαθητές οι οποίοι βρίσκονται λίγο πιο μπροστά από εσένα και έχουν πετύχει στόχους που θα ήθελες κι εσύ να πετύχεις στο κοντινό μέλλον. Η αξία αυτή είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

Τέλος, αυτό που μου είπαν είναι ότι στις κλήσεις αγαπούν το γεγονός πως είμαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ. Πέρα από τη πλάκα… μετά το 2018 δεν μπορείς να είσαι 100% αληθινός στα Social Media. Η κοινωνία μας έχει γίνει τόσο ευαίσθητη που πλέον δεν μπορείς να εκφράσεις την αληθινή σου άποψη με την αληθινή γλώσσα και το αληθινό χιούμορ που θα ήθελες, γιατί φοβάσαι μη τυχόν θιχτεί κανένας υπερευαίσθητος και σου κάνει αναφορά στο βίντεο…

Αυτό σημαίνει πως δυστυχώς ή ευτυχώς ΜΟΝΑΧΑ στις κλειστές ομαδικές κλήσεις μπορείς να ακούσεις την ΑΛΗΘΙΝΗ άποψη ενός ανθρώπου που μιλάει με ειλικρίνεια και βιώνει καθημερινά το φλερτ όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι ώστε να μην θίγεται ο κόσμος.

Εάν δεν μπορείς να αντέξεις την ωμή αλήθεια για το φλερτ, τότε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μπορέσεις σε καμία περίπτωση να αντέξεις την ωμή ειλικρίνεια και τα σχόλια των γυναικών που θα γνωρίσεις τη νύχτα σε κάποιο κλαμπ / μπαρ. Το ίδιο ισχύει και για την ημέρα στον δρόμο…

Είναι οι άνθρωποι κακοί; Σε καμία περίπτωση… Είναι πιο ειλικρινείς και λιγότερο υποκριτές και περισσότερο αυθεντικοί από ότι στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα Social Media? Η απάντηση είναι ευτυχώς ΝΑΙ

Εάν λοιπόν θέλεις να λαμβάνεις ΑΛΗΘΙΝΟ Feedback που δεν χαϊδεύει αυτιά και δεν έχει ως στόχο να αυξήσει τον εγωισμό σου, τότε το Mpalitsa Secret Method είναι για εσένα…

Δεν θα ήταν υπέροχο σε αυτές τις 30 ημέρες του Challenge, να είχες τον δικό σου προσωπικό Accountability Coach;

Έναν άνθρωπο που θα παρατηρεί τη βελτίωση σου και θα ελέγχει διαρκώς την εξέλιξη σου με σκοπό να σε βοηθήσει να πετύχεις περισσότερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερη προσπάθεια…

Οι Accountability Coaches της ομάδας, θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση! Οι επιλεγμένοι coaches είναι άνθρωποι που έχουν επενδύσει τη ζωή τους στο να προσεγγίζουν γυναίκες και έχουν βρεθεί ακριβώς εκεί όπου βρίσκεσαι κι εσύ αυτή τη στιγμή. Θα μπορούν να σε βοηθήσουν, να κατανοήσουν τους προβληματισμούς σου, αλλά και να σου δώσουν τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχεις το στόχο σου.

Και το καλύτερο; Στο μέση του προγράμματος 15η ημέρα και στο τέλος των 30 ημερών του challenge, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δύο ιδιωτικά 1on1 Calls με έναν από τους Accountability Coaches της ομάδας, ο οποίος σε αυτή τη προσωπική κλήση θα εξετάσει τους προβληματισμούς σου, θα βρει αυτό που πραγματικά σε απασχολεί και θέλεις να λύσεις, θα μάθει και θα ακούσει για τους στόχους που έχεις στο φλερτ με τις γυναίκες και θα σε βοηθήσει να βρείτε μαζί τη λύση για τη συνέχεια της ζωής σου έπειτα από το “Mpalitsa Secret Method” Challenge.

Bonus #2

1on1 Accountability Call Με Τους Accountability Coaches

Bonus #3

Πρόσβαση σε βίντεο που έχουν κατέβει από το YouTube

Όπως ανέφερα και πριν, η κοινωνία μας έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να λέγονται δημοσίως… Ακόμα και στο YouTube.

Για τον λόγο αυτό, έχω επιλέξει με την ομάδα μου τα πιο σοκαριστικά βίντεο που έχουμε ανεβάσει στη πλατφόρμα, τα κατεβάσαμε από εκεί και θα δώσουμε τη πρόσβαση σε όσους εγγραφούν στο “Mpalitsa Secret Method” Challenge.

Πίστεψε με…

Υπάρχουν διαμάντια εκεί μέσα που θα σε συνοδεύουν για όλη σου τη ζωή 😉

Φαντάσου να ακούς για 30 ημέρες τις πιο αληθινές κουβέντες και να μαθαίνεις τις πιο καθοριστικές ωμές απόψεις σχετικά με το φλερτ… πόσο τέλειο θα ήταν αυτό; Πόσο θα άλλαζε τη ζωή σου;

Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο τι πραγματικά συμβαίνει στο Mpalitsa Mentoring.

Θα βιώσεις με τα ίδια σου τα μάτια τι εννοώ όταν λέω πως στις ομαδικές κλήσεις είμαι 100% ειλικρινής.

Θα δεις τι αξία λαμβάνουν οι μαθητές και θα μπορέσεις κι εσύ να κλέψεις ένα μικρό κομμάτι από αυτή…

Έτσι, θα είσαι έτοιμος για το τι θα συμβεί στις ομαδικές κλήσεις του Challenge…

Bonus #4

Recorded - VIP Mentoring Calls που απαντώ σε ερωτήσεις μαθητών

Αυτά Τα Bonuses Είναι Όλα Μέσα Στο “Mpalitsa Secret Method” Challenge…

To Mpalitsa Secret Method Challenge Είναι Διαφορετικό!

Το Mpalitsa Secret Method Challenge ΔΕΝ είναι ένα ακόμη Online Course για το Φλερτ το οποίο θα αγοράσεις, θα δεις μερικά από τα βίντεο που περιέχει και θα το αφήσεις στην άκρη.

Το Challenge αυτό…

Συνδυάζει την αποτελεσματική ΘΕΩΡΙΑ που θα χρειαστείς…μαζί με ΖΩΝΤΑΝΤΑ παραδείγματα (Infield Βίντεο) που θα σου δείξουν ΑΚΡΙΒΩΣ στον τρόπο…

Την ομάδα που θα σου δώσει όρεξη και κίνητρο για να να λάβεις μαζική ΔΡΑΣΗ

Μαζί με μία ομάδα Expert Coaches η οποία ΔΕΝ θα δεχτεί καμία δικαιολογία και θα είναι διαρκώς δίπλα σου, θα νοιάζεται καθημερινά για εσένα και με τη καθημερινή ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ θα σε βοηθήσει ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ ώστε να εκτελέσεις τις αποστολές και να πετύχεις τους στόχους σου.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο Challenge στο να βγεις το πρώτο σου Ραντεβού με μία γυναίκα που μόλις γνώρισες και σου άρεσε πολύ…

Σχεδόν ποτέ δεν ευθύνεται η έλλειψη γνώσης και θεωρίας που δεν γνωρίζεις γυναίκες…

Εκείνο που φταίει είναι ότι…

ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΔΡΑΣΗ…

(ή ότι λαμβάνεις δράση με τον λάθος τρόπο).

Όπως καταλαβαίνεις με τη συμμετοχή σου στο Mpalitsa Secret Method Challenge, είναι σαν να έχεις διαρκώς δίπλα σου εμένα, και την εξειδικευμένη μου ομάδα, σαν τους δικούς σου προσωπικούς coaches!

Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα μπορούσες να έχεις πρόσβαση σε εμένα με μόλις €100.

Αυτή τη στιγμή για να έχεις τη δυνατότητα καθημερινά να “πειράζεις” το μυαλό μου με τις ώρες, θα σου κοστίσει €36,000.

Οπότε, το να μπορείς να έχεις 30 ημέρες με όλους εμάς για μόλις €100 είναι τρελό!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά με το που μπεις στο Challenge, κάνεις δικά σου και όλα εκείνα
τα BONUSES που αναφέραμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οπότε, είσαι ενθουσιασμένος; Πάμε να το κάνουμε; Εάν ναι, τότε ΤΩΡΑ είναι η ώρα για να λάβεις δράση.

Αυτό Το Challenge ΔΕΝ Είναι Για Όλους!

Εάν θέλεις να παρακολουθείς τα καθημερινά Challenges και να λες “Ευχαριστώ Ανέστη! Μου άρεσε πολύ το σημερινό βίντεο! Ωραίες οι συμβουλές και τα tips που έδωσες!“

… αλλά να μην εφαρμόζεις τη θεωρία που μόλις έμαθες, τότε δεν θα φταίει κανείς άλλος για το ότι δεν θα έχεις αποτελέσματα, παρά μόνον ο ίδιος σου ο εαυτός.

(Αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν θα αλλάξει κάτι στην ερωτική σου ζωή εάν δεν λάβεις δράση. Εάν θέλεις να βγαίνεις ραντεβού με όμορφες γυναίκες, θα πρέπει να μιλάς σε όμορφες γυναίκες. Συνεπώς, εάν δεν επιθυμείς να λάβεις δράση και θέλεις απλώς να δεις μερικά βιντεάκια για να περάσει η ώρα και να “νομίζεις” ότι βελτιώνεσαι,
τότε αυτό το challenge κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι για εσένα).

Αλλά…
Εάν είσαι διατεθειμένος να βάλεις κάτω το κεφάλι και να λάβεις έστω και λίγη δράση καθημερινά για 30 ημέρες…

Εάν θέλεις να μάθεις το σωστό φλέρτ από τον MPLAnestis και να σε καθοδηγεί καθημερινά ολοένα και πιο κοντά στην επιτυχία…

Εάν χρειάζεσαι καθημερινά έναν coach δίπλα σου να σε καθοδηγεί ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ και να σου δίνει κίνητρο να λάβεις δράση και να ΜΗΝ τα παρατήσεις…

Τότε σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος στο “Mpalitsa Secret Method” Challenge, ώστε να ξεκινήσεις να λαμβάνεις δράση, να μιλάς σε γυναίκες που σου αρέσουν πραγματικά και να βγαίνεις ραντεβού με τις γυναίκες των ονείρων σου!

ΟΚ, Αλλά Μπορεί Να Αναρωτιέσαι “Γιατί Το Kάνει Όλο Αυτό Σε Τόσο Χαμηλή Τιμή”;

Ο λόγος που κάνουμε αυτό το Challenge είναι γιατί θέλουμε να σου δώσουμε τη δυνατότητα να συνεργαστείς μαζί μας με ένα μηδαμινό ποσό των €100 και να δεις τι μπορούμε να σου προσφέρουμε. Θέλουμε να δεις ότι ΓΙΝΕΤΑΙ… Θέλουμε να σε κάνουμε να βγεις το πρώτο σου ραντεβού ή έστω να φτάσεις πολύ κοντά σε αυτόν τον στόχο! Θέλουμε να βγεις έξω και να λάβεις δράση! Να δεις με τα ίδια σου τα μάτια πως όλα αυτά που σου λέμε καθημερινά στο challenge είναι αλήθεια…

Και μόλις γίνει αυτό…θα είσαι τόσο ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που είχες και τη δράση που έλαβες, που θα θέλεις να προχωρήσεις σε μια 1on1 προσωπική συνεργασία σε κάποιο από τα εξειδικευμένα μας προγράμματα.

Αυτό λοιπόν θέλουμε να πετύχουμε μέσα από αυτό το Challenge…

Όχι μόνο να σου δείξουμε ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ το δρόμο προς
την επιτυχία με τις γυναίκες…

Αλλά να σου δώσουμε την ευκαιρία να “τεστάρεις τα νερά” και να δοκιμάσεις τη συνεργασία μαζί μας με μηδενικό ρίσκο!
(διάβασε παρακάτω γι’ αυτό).

Επίσης, πολλοί από εσάς μάθατε γι’ αυτό το Challenge μέσα από διαφημίσεις στο Facebook / Instagram / YouTube τις οποίες πληρώνω καθημερινά για να στέλνουν κόσμο σε αυτήν εδώ τη σελίδα. Οπότε, πρακτικά χάνουμε χρήματα ως εταιρία για κάθε έναν που εγγράφεται στο challenge.

Και αν τύχει να μην χάσουμε…πίστεψε με…το κέρδος που βγαίνει από αυτό το challenge είναι μηδαμινό…

Οπότε, γιατί να κάνω κάτι τέτοιο;

Διότι έχω ένα όραμα… Να δώσω την ευκαιρία σε κάθε άνδρα, να δει πώς είναι η πραγματική ζωή εκεί έξω. Πώς αληθινά ζει ένας άνδρας που φλερτάρει αποτελεσματικά. Πώς αντιδρούν οι γυναίκες στο ποιοτικό φλερτ και τι είναι αυτό που τελικά θέλουν από έναν άνδρα! Θέλω να σου δείξω ΒΗΜΑ προς ΒΗΜΑ πώς να βγαίνεις ραντεβού με γυναίκες που σου αρέσουν πολύ!

Σου ακούγεται δίκαιο όλο αυτό; 🙂

Γιατί Ο Χρόνος Είναι Σημαντικός…

Tι θα απογίνουν όλες εκείνες οι γυναίκες που θα μπορούσες να έχεις γνωρίσει και θα μπορούσες να έχεις βγει ραντεβού μαζί τους και θα μπορούσατε να περάσετε αξέχαστες στιγμές μαζί; Τι θα απογίνει ο έρωτας της ζωής σου, που θα χαθεί επειδή βαρέθηκες να πάρεις την απόφαση να λάβεις δράση;

Υπάρχει μια παλιά Κινέζικη παροιμία που λέει, “η καλύτερη στιγμή για να φυτέψεις ένα δέντρο ήταν 20 χρόνια πριν…αλλά η 2η καλύτερη στιγμή, είναι ΤΩΡΑ.”

ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη στιγμή για εσένα να μπεις
στο “Mpalitsa Secret Method” challenge.

Δες Τι Πρέπει Να Κάνεις

Σε αυτό το σημείο, το μόνο που μας έμεινε είναι να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία εγγραφής σου στο “Mpalitsa Secret Method” Challenge. 
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πατήσεις το κουμπί που θα βρεις από κάτω και να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στη σελίδα που θα εμφανιστεί μετέπειτα.

Σε ευχαριστώ πολύ που βρήκες το χρόνο να διαβάσεις όλο αυτό το κείμενο και να δεις το βίντεο. Αναμένω να σε γνωρίσω από κοντά και να σε βοηθήσουμε να βγεις ραντεβού με γυναίκες που σου αρέσουν!

Τα λέμε σύντομα στο Challenge,
~ MPLAnestis

Ορίστε Μία Σύνοψη Του Τι

ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ

Μόλις αποδεχτείς το “Mpalitsa Secret Method” Challenge Σήμερα!

Total Value: €4,296

Εάν θέλεις να βγεις ραντεβού με μία γυναίκα που σου αρέσει πολύ και να εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή, τότε σου δίνω τη παρακάτω αποστολή…

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ηρακλής Κ.

Αλέξανδρος Ζ.

Γιάννης Π.

Σωκράτης Κ.

Γιώργος Π.

Κώστας Φ.

Θοδωρής

Άγγελος

Γιώργος Π.

Κωνσταντίνος Κ.

Νίκος

Ηλίας

Αναστάσης

Νίκος

Νίκος

Δαμιανός

Αλέξανδρος

Άγγελος

Θωμάς

Σουρέν Χ.

Βαγγέλης Μ.

Βασίλης Κ.

Παναγιώτης Κ.

Δημήτρης Ι.

Στράτος

Νίκος

Νίκος

Γιώργος A.

Παναγιώτης Λ.

Γιώργος

Γιάννης

Κώστας

Χρήστος

Κωνσταντίνος

Δημήτρης

Κώστας

Αντώνης

Μανώλης

Γιάννης Π.

Άγγελος Τ.

Φίλιππος Π.

Γιάννης Κ.

Παύλος Δ.

Βασίλης

Μιχάλης

Κώστας

Σπύρος B.

Σταύρος Π.

Στέλλα

Αλέξανδρος

Κωστής

Νίκος

Αναστάσης

Βυσσαρίων

Μάριος

Νίκος

Σταύρος

*** Στο Mpalitsa Secret Method Challenge παρέχουμε στους μαθητές μας εκπαιδευτικές υπηρεσίες ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων.