fbpx

10 - 11 Δεκεμβρίου

18:00 - 01:00

Αθήνα

Έλα στο 2-ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ,

μόνο με 100€

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτ/πτα

ΑΠΟ: MPLAnestis

Για να βρίσκεσαι εδώ σημαίνει πως κάτι μέσα σου σε “τρώει”. Η ερωτική σου ζωή δεν είναι αυτή που θα ήθελες να έχεις. Και μεταξύ μας, ας το παραδεχτούμε. Η πλειοψηφία των ανδρών είτε δεν έχει ιδέα για το πώς να φλερτάρει σωστά και αποτελεσματικά, είτε απλώς λέει ψέμματα για τις επιτυχίες που έχει με τις γυναίκες.

Προσωπικά ξεκίνησα να φλερτάρω με γυναίκες και να παίζω Μπαλίτσα, όταν βγήκα από τον πρώτο μου δύσκολο χωρισμό. Μακάρι τότε πριν από 8 χρόνια να είχα τη δυνατότητα να παρευρεθώ σε ένα σεμινάριο Μπαλίτσας στην Ελλάδα. Μακάρι να ήξερα πως κάτι τέτοιο υπήρχε. Να γνώριζα ότι σε όλο αυτό δεν είμαι μόνος μου! Να είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά άλλους άνδρες που θέλουν να πετύχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα με εμένα! 

Να ξέρω ότι εκεί έξω υπάρχει ένας τρελός που τον φωνάζουν “mplanestis” και βιώνει καθημερινά τη ζωή που θα ήθελα να έχω με τις γυναίκες. Δεν θα χρειαζόταν να ζοριστώ το ίδιο και σίγουρα ο δρόμος θα ήταν πολύ πιο εύκολος. 

Γι’ αυτό τον λόγο δημιούργησα το VIP TOUR  [2-ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ]! Για να σου δώσω τη δυνατότητα να έχεις τις ευκαιρίες που εγώ ήθελα να έχω χρόνια πριν και δεν μπορούσα να βρω πουθενά. Μεταξύ μας, το 2014 δεν υπήρχε κανένας…

Σχεδόν μία δεκαετία μετά…τα πράγματα έχουν αλλάξει…Γιατί; Διότι πήρα την απόφαση να φτιάξω από το μηδέν την κοινότητα φλερτ της Ελλάδος. Και το κατάφερα με επιτυχία…

Είμαι σίγουρος πως έχεις ακουστά την παρακάτω ατάκα “είσαι ο μέσος όρος των πέντε ανθρώπων που περνάς περισσότερο χρόνο μαζί”. 

Γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισα να συγκεντρώσω τους πιο αποφασισμένους άνδρες της Ελλάδας σε ένα γιγάντιο 2-ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. Εκεί θα έχεις τη δυνατότητα να μας γνωρίσεις από κοντά, να βρεις νέους φίλους και να εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή στα ύψη! 

Στο VIP TOUR θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ερωτήσεις στους Coaches, να ακούσεις τις απορίες άλλων ανδρών που λαμβάνουν δράση και να μάθεις από κοντά τις τελευταίες τεχνικές αποτελεσματικού φλερτ που πιάνουν ΣΗΜΕΡΑ!

Ναι sorry, βγαίνω 4-5 φορές την εβδομάδα για Μπαλίτσα τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου και συνεχίζω, διότι θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερος και να μπορώ να μεταδίδω με την ομάδα μου τις πιο επίκαιρες γνώσεις που αποκτώ γύρω από το Φλερτ και τις Κοινωνικές Δεξιότητες.

Διότι αν δεν το κάνω εγώ, δεν θα το κάνει κανείς…

Έλα στο 2-ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ρώτησε μας οτιδήποτε επιθυμείς και θα σε βοηθήσουμε να βρεις τη λύση άμεσα!

ΤΙ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ 2-ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ [VIP TOUR]

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ [VIP TOUR]

Στο VIP TOUR θα γνωρίσεις από κοντά εμένα και την ταλαντούχα ομάδα μου, με την οποία θα διοργανώσουμε το εντατικό αυτό σεμινάριο το οποίο θα κλωνίσει το mindset σου και θα εκτοξεύσει την ερωτική σου ζωή επίπεδα μπροστά.

Και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κομμάτι του VIP TOUR είναι πως θα διασκεδάσεις, θα δακρύσεις από τα γέλια με τις ιστορίες που θα ακούσεις και θα διαπιστώσεις ότι δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό. Αλλά υπάρχουν εκατοντάδες αφοσιωμένοι άνδρες εκεί έξω που  λαμβάνουν δράση καθημερινά και βελτιώνουν τις ικανότητες τους στο φλερτ. 

Ετοιμάσου να γελάσεις, να εμπνευστείς και να σοκαριστείς από τις προσωπικές ιστορίες που θα μοιραστώ στο σεμινάριο, τις οποίες δεν θα τολμούσα σε καμία περίπτωση να ανεβάσω στα Κοινωνικά Δίκτυα. 

Έλα στο 2-ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, 

μόνο με 100€

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτ/πτα

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ...

Εάν δεν έχεις βρεθεί ποτέ ξανά σε κάποιο σεμινάριο Μπαλίτσας, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσεις. Το να βρεις νέους wingman είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στην ταχύτατη βελτιώση σου όσον αφορά την ερωτική σου ζωή. Η Μπαλίτσα είναι ομαδικό άθλημα και το VIP TOUR είναι το καλύτερο μέρος για να γνωρίσεις νέους φίλους που ασχολούνται με τη Μπαλίτσα με τους οποίους θα αλλάξεις την ερωτική σου ζωή.

Είτε είσαι Αρχάριος, Μέτριος, είτε Προχωρημένος στη Μπαλίτσα… θα φύγεις από το VIP TOUR γεμάτος νέες ιδέες, σκέψεις, απόψεις και τεχνικές φλερτ που πιάνουν ΣΗΜΕΡΑ και τις οποίες δεν θα βρεις πουθενά αλλού.

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ, θα μπορέσεις να διαλύσεις τον Φόβο της Προσέγγισης, να δείχνεις ερωτικό ενδιαφέρον από τα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας, να δημιουργείς σεξουαλικές συζητήσεις με γυναίκες που θα σε λατρεύουν και τέλος θα κατανόήσεις εις βάθος το αποτελεσματικό mindset της Μπαλίτσας.

Θα σου δείξουμε πώς να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ το νέο περιεχόμενο που θα διδαχτείς. Θα σου μάθουμε πώς να εξισορροπήσεις την επιθυμία σου για πολλές προσεγγίσεις με το να μην σε ενδιαφέρει η απόρριψη και να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου! Θα μπορείς να δείχνεις ερωτικό ενδιαφέρον και να κάνεις ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ στις γυναίκες (ειδικότερα σε αυτά τα 9άρια και 10άρια).

Δεν θα διδαχτείς μονάχα τη θεωρία, αλλά θα μάθεις ακριβώς την Αποτελεσματική Μέθοδο της Μπαλίτσας την οποία μπορεί να εφαρμόσει ακόμα και ένας ΧΑΖΟΣ Άνδρας Σήμερα και να ξεκινήσει να έχει τα πρώτα του ορατά αποτελέσματα. Θα κάνεις τα πρώτα σου βήματα με τον σωστό τρόπο. Θα έχεις τον σωστό χάρτη ζωής, ούτως ώστε να πετύχεις στην ερωτική σου ζωή με τις γυναίκες.

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ, και νιώθεις πως δεν μπορείς να κρατήσεις συνέπεια ή δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις κάποιο “plateau” στο οποίο έχεις κολλήσει εδώ και καιρό…

Θα σου υποδείξουμε τα λάθη σου, θα προτείνουμε διάφορες λύσεις αναλόγως της προσωπικότητας σου και θα σου δείξουμε προχωρημένες τεχνικές οι οποίες θα σε βγάλουν από το πλατό στο οποίο έχεις κολλήσει ανεβάζοντας τα αποτελέσματα σου σε άλλο επίπεδο. Θα μάθεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις ώστε να είσαι πρόκληση για τις γυναίκες και να τις κάνεις να σε κυνηγούν διαρκώς. Ας βγάλουμε από μέσα σου τις περιοριστικές πεποιθήσεις οι οποίες σε κρατούν μακριά από τα αποτελέσματα που πάντα ήθελες με τις γυναίκες.

Ανακάλυψε πώς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, πώς να έχεις εσωτερική αυτοπεποίθηση 24 / 7 και πώς να έχεις διαρκώς αποτελέσματα με συνέπεια, κάθε φορά που βγαίνεις για Μπαλίτσα… είτε την ημέρα στο δρόμο, είτε το βράδυ στα μεγαλύτερα και καλύτερα μαγαζιά της πόλης.

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ, και βρίσκεις τον εαυτό σου να θέλει διαρκώς πιο όμορφες και έξυπνες γυναίκες, επιτυχημένους φίλους, χρήματα, threesomes, χαρέμι και όλη την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΞΑ της Μπαλίτσας…

Θα ανακαλύψεις από κοντά τον νούμερο ένα λόγο για τον οποίο έχω καταφέρει να έχω ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη ζωή μου. Ο Napoleon Hill το ονομάζει “Mastermind Group” και μόλις παρευρεθείς στο VIP TOUR, θα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις κι εσύ το δικό σου. 

Τα σεμινάρια Μπαλίτσας είναι διαδραστικά και προσελκύουν ποιοτικούς – επιτυχημένους άνδρες που λαμβάνουν δράση στη ζωή τους. Κρατάμε διαρκώς ο ένας τον άλλο σε εγρήγορση, ούτως ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να μην κάνουμε ποτέ πίσω βήματα. Θα γνωρίσεις από κοντά και θα δικτυωθείς με προχωρημένους – επιτυχημένους άνδρες οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στο ταξίδι της ζωής σου με τις γυναίκες. 

ΤΟ VIP TOUR ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΑΝ...

Είσαι θύμα, γκρινιάρης ή παραπονιέσαι – Για να αποκτήσεις έλεγχο στην ερωτική σου ζωή και να λύσεις μια για πάντα αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να αναλάβεις ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ του εαυτού σου και των συναισθημάτων σου. Η Μπαλίτσα είναι ανδρικό άθλημα και θέλει @@. Δεν γίνεται αλλιώς. Εάν είσαι ο τύπος που του αρέσει να κατηγορεί τους πάντες πέρα από τον εαυτό του, σε παρακαλώ πολύ μην μπεις κάν στον κόπο να έρθεις στο σεμινάριο. Δεν θέλω να σε γνωρίσω…

Δεν μπορείς να δεχτείς ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ FEEDBACK – Όπως θα έχεις ήδη παρατηρήσει, δεν είμαι από τους ανθρώπους που χαιδεύουν αφτιά. Δεν πρόκειται να σου φερθώ σαν μικρό παιδάκι. Εάν θέλεις να παρευρεθείς σε ένα σεμινάριο το οποίο απλώς θα τροφοδοτήσει τον εγωισμό σου και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα δίχως αποτελέσματα, τότε αυτό το σεμινάριο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. Οι ομιλίες και τα προγράμματα μου είναι για ΑΝΔΡΕΣ, όχι για γκρινιάρηδες φλώρους. 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν θα βρισκόσουν εδώ εάν είχες ήδη βρει τη λύση στον ερωτικό τομέα της ζωής σου. Σε αυτό το σημείο είναι που εμφανίζομαι εγώ για να σου δώσω την ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ που πάντα ήθελες και να σου πω τα πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ και όχι αυτά που ΘΕΛΕΙΣ να ακούσεις. 

Πάρε τη σωστή απόφαση και έλα στο VIP Tour. Βάλε κάτω τον χρόνο που χρειάζεται και γίνε Master σε αυτό τον τομέα της ζωής σου. Ποτέ δεν θα κοιτάξεις πίσω στη ζωή σου και θα μετανιώσεις για τον χρόνο που επένδυσες στη Μπαλίτσα. ΠΟΤΕ! Στο εγγυώμαι. 

Ή μπορείς να μην κάνεις τίποτα απολύτως και να συνεχίσεις να βγαίνεις με τους ίδιους αποτυχημένους φίλους σου οι οποίοι δεν σε εμπνέουν και είναι απαθείς ως προς τη ζωή και την επιτυχία γενικότερα… επιτρέποντας τους να σε κρατάνε πίσω, στην καταθλιπτική ζωή της ρουτίνας και της μετριότητας…

Εγώ πάντως προτιμώ το πρώτο…

~ MPLAnestis

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

μόνο με 100€

Μέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτ/πτα

Το να μας δεις από κοντά είναι τελείως διαφορετική εμπειρία απ’ το να βλέπεις ένα βίντεο. Θα ΒΙΩΣΕΙΣ την ενέργεια μας και την γλώσσα σώματος ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ – και έπειτα θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις αυτά τα εργαλεία στη Μπαλίτσα.

Έλα στο Σεμινάριο! Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα. 

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Ταλέμε από κοντά στο 2-ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 😉

~ MPLAnestis